Dubai Roadshow for the Great Lakes Investment and Trade Conference, 29 February 2020

نظم المصرف العربي للتنمية الإقتصادية في أفريقيا يوم 29 فبراير 2020، وبالتعاون مع ” الهيئة العربية للاستثمار والإنماء الزراعي “، اللقاء التحضيري “للمؤتمر الاستثماري التجاري في البحيرات الكُبرى الأفريقية”، وذلك بهدف تسليط الضوء على أبرز الفُرص الاستثمارية والتجارية في منطقة البحيرات الكبرى الأفريقية. وشكل اللقاء، الذي أقيم في “فندق العنوان بوليفارد” في دبي، منصةً مثالية للمُستثمرين ومؤسسات القطاع الخاص في دولة الإمارات العربية المتحدة ودول الشرق الأوسط لاستكشاف المجالات التي يمكنُ للقطاع الخاص الإستثمار فيها والمساهمة في تحقيق التنمية الاقتصادية بالمنطقة.About GLITC

The Peace, Security and Cooperation Framework Agreement (PSC-F) signatory countries convened the Great lakes Investment and Trade Conference (GLITC) as a follow-up action to the first Private Sector Investment Conference, held in 2016 in Kinshasa. The mobilization of private sector investment into the region to harness the extensive natural resources endowments and existing economic opportunities could be catalytic in creating shared prosperity and destiny. On the long run, private sector investment bears the potential to contribute to the collective efforts towards sustainable peace, stability and the transformation of the Great Lakes region. Thus, the Conference will focus on cross-border trade and investment, as catalysts for regional integration.

Organized by
glitc